Sosyal Kaynak Latest Forum

Amatör

Dax Supergro nedir? Eczanelerde var mı? Fiyatı, yorumları

Özellikle kadın forumlarında çokça konuşulan dax supergro saç bakım kremi ile alakalı olarak bu yazımda dax supergro nedir? eczanelerde satılıyor mu? fiyatı ne kadar? kullananlar memnun mu? gibi soruların cevaplarını arayacağız.

Dax supergro nedir?

Dax supergro, bir çeşit saç bakım kremi olsa da genellikle saçları geç uzayan kişilerin tercih ettiği bir üründür. Saça dolgunluk verdiği, canlandırdığı ve hızlı bir şekilde uzadığı iddia ediliyor. Youtube’da onlarca video üreticisi bu ürünü ücretli yahut ücretsiz tanıtarak memnun kaldıklarını söylüyorlar.

Dax supergro eczanelerde var mı?

Bütün eczanelerde bu ürün satılıyor demek doğru olmaz. Fakat özellikle büyük şehirlere bazı eczacıların bu ve benzeri ürünleri satabiliyorlar. Normal satış fiyatı 39 TL ile 49 TL arasında değişen bu ürünü internet sitelerinde farklı markalara ait ürünlerini 29 TL gibi daha uygun fiyata da bulabilirsiniz. Lütfen satın alacağınız ürün ile alakalı internette kullanıcı yorumları veya şikayetleri okuyunuz.

Dax supergro nasıl kullanılır?

Bu ürünün kullanımı ile alakalı ekstra bilgi veya özel bir kullanım şekli bulamadık. Yapmanız gereken şey; duş almadan yaklaşık 45 dakika önce bu kremi saç uçlarına masaj yaparak yedirmek. Yaklaşık 10 dakika boyunca yapılacak olan masajdan sonrasında saçlarınızı yıkıyorsunuz. Bu işlemin ayda 2 defa yapılması tavsiye ediliyor. Lütfen daha detaylı kullanım bilgisi için ürünü satın aldığınız yerden detayları öğreniniz.

Dax supergro kullananlar ne düşünüyor?

Bu konuda internette bulduğumuz yorumları yayınlamak yerine sizlerin paylaşacağı yorumlar sayesinde ürün hakkında daha detaylı bilgiye sahip olabiliriz. Siz de dax supergro saç bakım kremini kullandıysanız, lütfen alt tarafta yer alan yorum alanından düşüncelerinizi paylaşınız.

Bu sorulara cevap vermek ister misiniz?

KONUYA BİR YORUM BIRAK

Cevap yazmak için giriş yapmalısın.